bioxpert.nl

Modieus tuinieren, kan dat?

Het is best wel leuk om te tuinieren, al word je er vaak een beetje vies van. Daarom moet je regelmatig wat oudere kleding aan, wat vaak niet de mooiste outfits tot gevolg heeft. Echt fanatieke tuiniers hebben soms zelfs een tuinbroek aan. Heel handig, maar het geeft ook absoluut geen modieus beeld. Maar kan het wel? Bestaat er zoiets als modieus tuinieren?

Wij denken van wel, al moet je een beetje creatief zijn. Allereerst denken we dat het dragen van een pet heel handig is. Het geeft een mooie uitstraling en het kan ook heel handig zijn op bijvoorbeeld warme zomerdagen. Niets is vervelender als je steeds in de zon staat te kijken. Met een beetje donkere pet zorg je ervoor dat eventuele viezigheid niet goed te zien is. Ik heb bijvoorbeeld een hele mooie New Era pet die ik graag draag tijdens het tuinieren. Die zitten geweldig op mijn hoofd en zijn ook van dusdanige kwaliteit dat ze een stootje kunnen hebben!

T-shirt

Maar het belangrijkste kledingstuk wat modieus tuinieren betreft is het t-shirt. Dit kledingstuk bepaalt voor een groot deel je uitstraling. Je kunt natuurlijk een oud t-shirt aandoen die je kreeg toen je meedeed aan de plaatselijke speelweek in het dorp, of een mooi getailleerd shirt. Het belangrijkste is dat je lekker kunt bewegen in het shirt. Ik heb zelf een mooi Fendi t-shirt. Die zijn gemaakt van een fijne stof waarin je heel chill kunt werken, en wat ook nog mooi om het lichaam zit. Zo zie je er gewoon goed uit terwijl je hard aan het buffelen bent in de tuin. Dat is toch wel heel erg belangrijk!

Broek

Ook niet onbelangrijk: je broek. Het is de truc om het nuttige met het aangename te combineren. Het is handig om een broek met flinke zakken te kopen, zodat je al je attributen dicht bij je draagt. Maar het moet wel goed bij de rest van je outfit passen! Dat is dan ook de belangrijkste tip: zorg dat je shirt en broek goed matchen. Om viezigheden niet te hoeven zien, is het verstandig om voor een donkere outfit te gaan. Ga bijvoorbeeld voor een donkere spijkerbroek met een zwart of bruin shirt. Dat staat altijd goed. Daarnaast is een spijkerbroek oorspronkelijk ook bedoeld om in te klussen, dus het is heel chill om in te tuinieren! Dus koop je shirt, broek en nog een mooi (donker) stel schoenen en ga de tuin in!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 bioxpert.nl

Thema door Anders Norén