bioxpert.nl

Goed voor jezelf zorgen, dat staat op één

Zitten er bij jou hartproblemen in de familie? Kun je je lastig concentreren of zie je misschien wat slechter? Misschien is omega 3 + visolie dan een goede optie voor jou. Het zal natuurlijk niet op magische wijze al je problemen laten verdwijnen. Het is en blijft immers een voedingssupplement. Maar het kan als supplement wel helpen om je in goede gezondheid te houden, en de kans om ziek te worden mogelijk te verkleinen. We moeten allemaal dagelijks een bepaalde dosis vitaminen binnenkrijgen. Toch voldoen velen van ons hier niet of net maar aan. Waarom letten wij hier niet zo scherp op?
Omega 3 + visolie

Vitaminen zijn essentieel

Nee, je gaat heus niet dood als je een dag niet twee stuks fruit eet of een dagje niet buiten komt. Maar als je constant laks bent wat vitaminen betreft, kan dat echt wel wat nadelen hebben. We hoeven niet als gekken op alles te letten wat we maar eten en doen. Er zijn tegenwoordig zat keuzes om te maken qua medicatie die de dagelijkse vitaminen bijvullen. We hoeven niet in de paniek te schieten over dat ene stuk fruit wat je die dag bent vergeten. Tegenwoordig kunnen we alles gewoon bijvullen waar we tekort aan komen.

Voor onszelf zorgen

We zijn tegenwoordig soms zo erg bezig met anderen, dat we onszelf vergeten. En dat hoeft niet op een slechte manier te zijn. Het is geen jaloezie of wrok tegenover anderen. Het is eerder zorg. We zijn bezorgd over onze vrienden en familie, en willen ze zo goed mogelijk helpen. Soms vergeten we echter onszelf in dat proces. Hoe vaak heb jij nu eigenlijk iemand advies gegeven waarvan je weet dat je het zelf eigenlijk ook zou moeten volgen, maar dat vervolgens niet doet? Bijvoorbeeld: ‘Neem wat tijd voor jezelf.’ Terwijl je toch nog weer die overuren maakt. Natuurlijk is het goed om ook oog te hebben voor anderen. Dat is tegenwoordig zeker belangrijk. Maar vergeet jezelf niet!

Het kost weinig moeite

Het lijkt misschien niet zo, maar het kost weinig moeite om je lichaam blij te houden. Iedere dag wat beweging, een normaal dieet houden (en ja natuurlijk komen daar ook groenten en fruit bij kijken), en alles wat je toch niet binnenkrijgt kun je bijvullen met vitaminen. Het is een kleine moeite voor een groot bedankje van je lichaam. Want je lichaam en je brein corresponderen nu eenmaal met elkaar, dus als jij je lichaam blij houdt zul je ook sneller merken dat je zelf ook vrolijk wordt!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 bioxpert.nl

Thema door Anders Norén